Ora e serverit Mon 15/07/2024 orë 08:29 | Europe/Rome

Blerjet në skadim

Toka (Parcela 3.07) në Sektorin 1 të Yebes (Guadalajara) - Lote S44B.1
1 Lote
Zbritje-75%
Ofertë e lirë

Toka (Parcela 3.07) në Sektorin 1 të Yebes (Guadalajara) - Lote S44B.1

Pasuri në Burriana
1 Lote
Zbritje-50%

Pasuri në Burriana

Pasuri në Burriana

Shitje 23377

Gjykata e CASTELLON N.1
Shitje n.2

Tue 25/06/2024 orë 16:00

Mon 15/07/2024 orë 16:00

Fletë Ankandi
Toka e papëndëshme në Vega de Allá, fushë Universiteti, Almeria - Lote S63.3
1 Lote
Zbritje-76%
Ofertë e lirë

Toka e papëndëshme në Vega de Allá, fushë Universiteti, Almeria - Lote S63.3

Prona e tokës së pa urbanizueshme në Isla Cristina, Huelva. - Lote S65.5
1 Lote
Zbritje-75%
Ofertë e lirë

Prona e tokës së pa urbanizueshme në Isla Cristina, Huelva. - Lote S65.5

Kuotat e pronësisë së pasurive të paluajtshme në provincën e Granadasë
Kuotat e pronësisë së pasurive të paluajtshme në provincën e Granadasë
Kuotat e pronësisë së pasurive të paluajtshme në provincën e Granadasë
4 Lote
Zbritje-30%

Kuotat e pronësisë së pasurive të paluajtshme në provincën e Granadasë

Kuotat e pronësisë së pasurive të paluajtshme në provincën e Granadasë

Shitje 23191

Gjykata e N.2 DE GRANADA

Thu 20/06/2024 orë 16:00

Wed 17/07/2024 orë 16:00

Fletë Ankandi
Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid
Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid
Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid
7 Lote
Zbritje-100%

Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid

Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid

Shitje 23283

Gjykata e Madrid
Shitje n.5

Mon 17/06/2024 orë 16:30

Wed 17/07/2024 orë 16:30

Fletë Ankandi
 Shiko të gjitha

Zgjedhur nga Gobid

Furgoneta Volkswagen Crafter
Furgoneta Volkswagen Crafter
Furgoneta Volkswagen Crafter
1 Lote

Furgoneta Volkswagen Crafter

Furgoneta Volkswagen Crafter

Shitje 23571

Gjykata e A CORUÑA N.2

Wed 10/07/2024 orë 13:30

Mon 22/07/2024 orë 13:30

Fletë Ankandi
Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña
Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña
Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña
73 Lote
Zbritje-50%

Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña

Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña

Shitje 23193

Gjykata e A CORUÑA N. 2
Shitje n.2

Wed 03/07/2024 orë 13:00

Fri 26/07/2024 orë 13:00

Fletë Ankandi
Anija e inspektimit të peshkimit dhe shpëtimit
1 Lote
Çmimet e ulëta

Anija e inspektimit të peshkimit dhe shpëtimit

Makinat, materialet e dritareve dhe dy makinat - 1
Makinat, materialet e dritareve dhe dy makinat - 1
Makinat, materialet e dritareve dhe dy makinat - 1
6 Lote
Zbritje-50%

Makinat, materialet e dritareve dhe dy makinat - 1

Makinat, materialet e dritareve dhe dy makinat - 1

Shitje 23178

Gjykata e A CORUÑA N.2

Fri 14/06/2024 orë 13:00

Fri 12/07/2024 orë 13:00

Fletë Ankandi
Toka e papëndëshme në Vega de Allá, fushë Universiteti, Almeria - Lote S63.3
1 Lote
Zbritje-76%
Ofertë e lirë

Toka e papëndëshme në Vega de Allá, fushë Universiteti, Almeria - Lote S63.3

Apartament në Segorbe - Castellón de la Plana
1 Lote
Çmimet e ulëta

Apartament në Segorbe - Castellón de la Plana

Apartament në Segorbe - Castellón de la Plana

Shitje 23303

Shitje Private
Shitje n.3

Tue 18/06/2024 orë 16:30

Thu 18/07/2024 orë 16:30

Fletë Ankandi
Njësi Produktive Klinike Silvana dhe Goti në Vigo, Pontevedra
Njësi Produktive Klinike Silvana dhe Goti në Vigo, Pontevedra
Njësi Produktive Klinike Silvana dhe Goti në Vigo, Pontevedra
1 Lote
Zbritje-20%

Njësi Produktive Klinike Silvana dhe Goti në Vigo, Pontevedra

Njësi Produktive Klinike Silvana dhe Goti në Vigo, Pontevedra

Shitje 23432

Gjykata e Pontevedra N.3

Mon 01/07/2024 orë 13:00

Mon 22/07/2024 orë 13:00

Fletë Ankandi
Naves industriales në León dhe Sabón
Naves industriales në León dhe Sabón
Naves industriales në León dhe Sabón
3 Lote
Zbritje-10%

Naves industriales në León dhe Sabón

Naves industriales në León dhe Sabón

Njoftim 23387

Gjykata e N. 1 de A Coruña

Mon 08/07/2024 orë 13:00

Thu 25/07/2024 orë 13:00

Fletë Njoftimi
Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid
Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid
Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid
7 Lote
Zbritje-100%

Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid

Anija, Makineria dhe Kalupe - sektori i plastikes në Madrid

Shitje 23283

Gjykata e Madrid
Shitje n.5

Mon 17/06/2024 orë 16:30

Wed 17/07/2024 orë 16:30

Fletë Ankandi

Lote të veçuara

Ndërtesë Industriale në San Martin de la Vega - Madrid
Tërës (Parcela 3.07) në Sektorin 1 të Yebes (Guadalajara) - Lote S44B.1

Pasuri të patundshme

Toka jo e banueshme në Vega de Allá, fushë Universiteti, Almería - Lote S63.3

Pasuri të patundshme

Banese në Sada - A Coruña
Parcela P1.2, sektor Gardachales, Tudela (Navarra) - Lote S69.1.3

Pasuri të patundshme

Toka në sektorin Cantamilanos Sur, León - Lote S74.3

Pasuri të patundshme

Anije industriale në Sabón anije nr.7
Toka në Sada A Coruña

Pasuri të patundshme

Anije industriale në Sabón anije nº6
Chalet me pishinë në Palomares Del Rio - Sevilla
Objekt Komercial në Rrugën Fernando Macías - A Coruña
Ferma e tokës së urbanizueshme në sektorin S15 të Algete (Madrid) - Lote S31.2

Pasuri të patundshme

Si të merrni pjesë në ankandet e Gobid.es

Regjistrohu

1. Regjistrohu në portal

Është shumë e thjeshtë. Futni adresën tuaj të email-it dhe të dhënat e nevojshme për të krijuar llogarinë tuaj

 

Regjistrohu

2. Regjistrohu në ankand

që ju intereson përmes butonit të treguar, futni depozitën e kërkuar për të marrë pjesë

Ofro

3. Ofro

për të fituar lotin!
Pasi të jeni aktivizuar, mund të ofroni duke klikuar butonin 'ofro tani' dhe të merrni pjesë në ankand.

Tërhiq

4. Tërhiq lotin

me siguri të plotë: pasi të jenë bërë pagesat, mund të tërhiqen lotet e fituara.

Zbulo më shumë

Shit me neShit me ne

Gobid.es vepron si Entitet i Specializuar në përputhje me nenet 149 të LC dhe 641 të LEC, prandaj është një realitet i besueshëm dhe i konsoliduar falë dekadave të përvojës në shitjen e produkteve që vijnë nga procedurat e falimentimit, shoqëritë e leasing-ut dhe kompanitë private. 
Gobid.es, falë një rrjeti bashkëpunëtorësh që lëvizin lehtësisht në territor, sot ka një prani të gjerë në territorin spanjoll.

Zbulo më shumë

Iscriviti alla Newsletter Abonohu në buletinin informativ

  • Nëpërmjet komunikimit tonë, ti mund të:

  • të jesh gjithmonë në ditë me shitjet e reja dhe ato që po afrohen në përfundim
  • merr notifikime personalizuar për produktet që të interesojnë më shumë
  • njohur të gjitha novitetet në lidhje me platformën


Kategoritë e interesit

Regjistrohu
  kodi i kontrollit i futur është i pasaktë, ju lutemi provoni përsëri
  Ju lutem shënoni nëse keni lexuar dhe pranuar kushtet dhe kushtet
  Faleminderit për regjistrimin në newsletter
A keni nevojë për ndihmë?